Αναμέτρηση

Αναμέτρηση
Ενημερώθηκε: 17/03/16 - 21:59

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μεγάλωσαν με τις ταινίες του Σούπερμαν και είναι ακόμα περισσότεροι κείνοι που παθιάζονται με τις περιπέτειες του Μπάτμαν. Επιτέλους έφτασε η στιγμή που οι δύο ήρωες συναντιούνται στη μεγάλη οθόνη σε μια επική αναμέτρηση. Η ταινία "Batman v Superman: η Αυγή της Δικαιοσύνης" είναι γεγονός με πρωταγνωνιστές τον Μπεν Αφλεκ και τον Χένρι Κάβιλ στους δύο αντίπαλους ρόλους.

Οι δύο υπερήρωες συναντιούνται για πρώτη φορά ως τα alter ego τους (Μπρους Γουέιν και Κλαρκ Κεντ) σε μία εκδήλωση του συνεργάτη του  Γουέιν και νέμεσις του Σούπερμαν, Λεξ Λούθορ, έχοντας μάλιστα και την πρώτη τους μικρο-ένταση. Από εκεί κι έπειτα ο Μπάτμαν χωρίς να μπορεί να καταλάβει αν ο Σούπερμαν είναι υπέρ της ανθρωπότητας προσπαθεί να τον… βγάλει από τη μέση (όχι και το πιο εύκολο πράγμα), ωστόσο την ώρα της κόντρας τους ένα άλλο κακό… ξυπνάει με αποτέλεσμα να χρειαστεί να συμμαχήσουν!

Στο υπερηρωικό αυτό επιχείρημα, σύμφωνα πάντα και με τα τρέιλερ, εμφανίζεται η Wonderwoman και ο Doomsday (ο άνθρωπος που στα κόμικ σκοτώνει τον Σούπερμαν) ενώ υπάρχουν οι φήμες και για την εμφάνιση των Aquaman και Darkseid!

Πάντως η πιο ωραία και ίσως συγκινητική ατάκα είναι αυτή του Μπεν Αφλεκ που δήλωσε ότι δέχτηκε τον ρόλο για να ευχαριστήσει τον τετράχρονο γιό του. 

Η ταινία θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τους απανταχού φανατικούς των υπερηρώων να κάνουν από τώρα ουρά.