Άνθιμος Ανανιάδης: Η ανακοίνωση για τον καυγά που τον οδήγησε στην αστυνομία

Άνθιμος Ανανιάδης: Η ανακοίνωση για τον καυγά που τον οδήγησε στην αστυνομία
Ενημερώθηκε: 11/07/18 - 12:06

Άνθιμος Ανανιάδης: Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνούν ο ηθοποιός και η σύντροφός του Μαρία Νεφέλη Γαζή.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το μεσημέρι της Τρίτης το ζευγάρι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά από καυγά που είχαν μεταξύ τους.

Λίγες ώρες αργότερα το γραφείο τύπου του ηθοποιού έστειλε ανακοίνωση ώστε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να ζητήσει διακριτικότητα για το ζευγάρι λόγω του παιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια.

Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση

Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη».