Απίστευτη δήλωση Γιάννη Σπαλιάρα για τις ερωτικές του επιδόσεις!

Απίστευτη δήλωση Γιάννη Σπαλιάρα για τις ερωτικές του επιδόσεις πλέον!
Ενημερώθηκε: 22/08/18 - 22:22

Στα meme με τις εποχές προ και μετά Μνημονίων θα πρέπει να προστεθεί πιστεύουμε και η τελευταία δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα. Ο πρώην παίκτης του Survivor που υπενθυμίζουμε έχει κάνει σεξ με 4.000 γυναίκες σύμφωνα με ισχυρισμούς του, σε συνέντευξη που παραχώρησε, σημείωσε πως οι εποχές του αχαλίνωτου έρωτα έχουν περάσει πλέον.

Το σεξ έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή του, σε σημείο εθισμού δηλώνει ο πρώην παίκτης του Survivor, που πλέον αναφέρει πως δεν εξασκεί και πολύ το άθλημα. Ο άνδρας που δήλωνε στο παρελθόν πως βαριέται πολύ εύκολα πλάι σε μια και μόνη συντροφιά και πως κατάφερνε να μείνει πιστός, το πολύ για τρεις με τέσσερις μήνες, άλλαξε μυαλά.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας που σε τηλεοπτική του συνέντευξη εξηγούσε με καμάρι πως έχει συνευρεθεί ακόμη και με τρεις διαφορετικές γυναίκες την ημέρα, καθώς «τα καλοκαίρια έπεφτε λίγο παραπάνω δουλίτσα...» τώρα προσπαθεί να αφήσει όλη αυτή την κουβέντα και το... άθλημα πίσω του. Όπως λέει άλλωστε δεν είναι διατεθειμένος να μιλήσει ξανά με αριθμούς. Δεν πρόκειται δηλαδή να αναφερθεί στο πλήθος των γυναικών με τις οποίες έχει κάνει σεξ γιατί όλοι θυμούνται τι έγινε την τελευταία φορά που το έκανε.

Ο Σπαλιάρας αποκάλυψε επίσης ότι δεν είναι σε σχέση και ότι αυτό δεν είναι κάτι που επιδιώκει. Ο Γιάννης έχει γίνει σπιτόγατος μιας και αισθάνεται χορτασμένος από καριέρα, διασκέδαση και ταξίδια.

Όπως δημοσιοποίησε το μοντέλο και παρουσιαστής σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στις αρχές του μήνα, έχει χωρίσει από την Ζωή Τζάνη εδώ και κάποιους μήνες. «Δεν ήθελα να πω κάτι για το γεγονός ότι χώρισα πριν 3-4 μήνες αλλά κουράστηκα να βλέπω δημοσιεύματα που να λένε χώρισε ή δεν χώρισε. Οπότε σας ενημερώνω αγαπημένοι μου δημοσιογράφοι ότι έχω χωρίσει εδώ και καιρό» έγραψε στο story του.