Αποστολία Ζώη: Θα ανέβει η παράσταση «Ζητείται ψεύτης» με άλλον πρωταγωνιστή

Αποστολία Ζώη: Θα ανέβει η παράσταση «Ζητείται ψεύτης» με άλλον πρωταγωνιστή
Ενημερώθηκε: 18/11/18 - 20:40

Αν και όλα έδειχναν πως η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» δεν θα ανέβει, τελικά το έργο θα ξεκινήσει στη σκηνή του Παλλάς με άλλον πρωταγωνιστή, όπως αποκάλυψε σήμερα η Αποστολία Ζώη, η οποία και συμμετέχει στον θίασο, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Μην είσαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Με πήραν χθες από την παραγωγή και μου είπαν -ίσως οι συντελεστές δεν το ξέρουν- ότι σε 2 μέρες θα ξέρουν να μας πουν σίγουρα για το αν θα γίνει η παράσταση. Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούριο πρωταγωνιστή και απλά επειδή πρέπει να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές, δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Μάλλον θα γίνει η παράσταση τελικά. Για να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν αυτό το πράγμα χθες το βράδυ, επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι, δεν υπάρχει πιθανότητα να το είπαν αυθαίρετα. Οπότε για να μην πω 100%, κατά 95% θα γίνει», δήλωσε η Αποστολία Ζώη.

Υπενθυμίζουμε ότι σαν «βόμβα» έσκασε στα θεατρικά νέα η ακύρωση της παράστασης, όπου θα πρωταγωνιστούσε ο Μάρκος Σεφερλής, με ένα ατελείωτο γαϊτανάκι επίριψης ευθυνών για το ποιος φταίει για το γεγονός με τις «Θεατρικές Σκηνές ΑΕ» και τον Μάρκο Σεφερλή να δίνουν τη δική τους εκδοχή.