Χαμός στο Πρωινό για Παπανώτα – Ραμόνα

Χαμός στο Πρωινό για Παπανώτα – Ραμόνα
Ενημερώθηκε: 16/04/18 - 12:03

Ένταση επικράτησε στο σημερινό Πρωινό ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Άρη Καβατζίκη για όσα έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες ημέρες, ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Ραμόνα Βλαντή.

Μετά τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα η νικήτρια του My Style Rocks εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη και υπογράμμισε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου, ο οποίος εν συνεχεία δεν έχασε ευκαιρία να της επιτεθεί εκ νέου μέσω Facebook.

O Άρης Καβατζίκης λοιπόν πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Δημήτρη Παπανώτα σχολιάζοντας με έντονο ύφος, τόσο τον χαρακτήρα, όσο και το βιογραφικό της Ραμόνας.

«Το ότι ασχολούμαστε όλοι με ένα κορίτσι που είναι η Ραμόνα Βλαντή και ναι, απ΄ ότι κατάλαβα έχει κάνει καριέρα μοντέλου και μιλάει πλέον για μόδα, είναι φαινόμενο της εποχής. Όλοι στην τηλεόραση σήμερα ασχολούμαστε με ωραία δροσερά μπουκέτα, που σκάνε μύτη και ξαφνικά δίνουν συνεντεύξεις, ασχολούμαστε με αυτά τα παιδιά, είναι το νέο καθεστώς της τηλεόρασης», είπε αρχικά ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να ασχολούμαστε με όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν στα ριάλιτι; Να στο πω στα ίσια, εγώ διαφωνώ που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή την Ραμόνα και την Ιωάννα Τούνη. Μια χαρά κορίτσια είναι αλλά γιατί να έρθουν κεντρικές καλεσμένες. Δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά εγώ αν ήμουν ανώτερος εδώ, δεν θα τις καλούσα πάντως. Γιατί να δίνουμε βήμα σε όλους τους ανθρώπους».

Δείτε στο βίντεο πώς του απάντησε η Φαίη Σκορδά