Διάσημο μοντέλο έκανε σεξ Live στο instagram! (ΦΩΤΟ)

Διάσημο μοντέλο έκανε σεξ Live στο instagram! (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 12/10/17 - 20:14

Συγνώμη ζήτησε το διάσημο μοντέλο που έκανε σεξ Live στο instagram χωρίς να το έχει καταλάβει! Σκηνές άπειρου... κάλους και άκρως προσωπικού ύφους είδαν σε ζωντανή μετάδοση περισσότεροι από 14 χιλιάδες άνθρωποι.

Σύμφωνα με το ποστ που έκανε λίγο αργότερα στο instagram το μοντέλο δεν γνώριζε πως γινόταν Live μετάδοση τη συγκεκριμμένη στιγμή και πως τα 3 λεπτά που κράτησε ήταν «κατά λάθος». Σοκαρισμένοι οι followers της με αυτό που έβλεπαν αφού δεν του έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους «υλικό» έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα για το τι συμβαίνει.

Η Kristen Hancher χωρίς να το καταλάβει μετέδιδε ζωντανά σε 14.000 άτομα τις ερωτικές της περιπτύξεις στο instastories της, και αυτό κράτησε τρία ολόκληρα λεπτά πριν το συνειδητοποιήσει!

«Για όποιον είδε το live μου, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, δεν ήταν κάτι εσκεμμένο» είπε το μοντέλο και συνέχισε την απολογία της «Διαγράψτε το από το μυαλό σας. Αυτό που έγινε στο live μου ήταν κατά λάθος και το κατάλαβα 3 λεπτά μετά, αλλά 14.000 άνθρωποι το είδαν. Συγγνώμη! Ήταν κάτι ντροπιαστικό»!

σεξ 1

σεξ 2

σεξ 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν κρατιούνται και κάνουν σεξ δίπλα στον κεντρικό δρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ)