Έγκυος η Τζένη Θεωνά-Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

 
Έγκυος η Τζένη Θεωνά-Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ενημερώθηκε: 02/11/18 - 10:46

Τυλιγμένη μέσα σε ένα κόκκινο παλτό που της πηγαίνει πολύ και κάνει τα γαλανά της μάτια να ακτινοβολούν, η όμορφη ηθοποιός έρχεται Αγγλίδα στο ραντεβού μας, στο αγαπημένο της καφέ κοντά στο σπίτι της, μέσα σε ένα μεγάλο καταπράσινο πάρκο…

Βγάζοντας το κομψό της παλτό, τα νέα της είναι προφανή. «Με το καλό» της εύχομαι με ειλικρινή ενθουσιασμό, καθώς μου μεταφέρει τη δική της χαρά και μόνο με το βλέμμα της. Δεν μπορώ μάλιστα να μην εκφράσω την έκπληξή μου που το νέο της εγκυμοσύνης της δεν είχε γίνει ακόμη γνωστό, παρόλο που, όπως μου λέει, μπαίνει στον πέμπτο μήνα – απόδειξη ότι όταν θέλεις να προστατέψεις κάτι, μπορείς, έστω κι αν κινείσαι στο χώρο της σόουμπιζ.

1

Όπως μου εξηγεί η Τζένη Θεωνά, ενώ όλοι οι συνεργάτες της στη σειρά του Open TV, Για Πάντα Παιδιά, όπου πρωταγωνιστεί, γνώριζαν την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της, έδειξαν απόλυτο σεβασμό και δεν μοιράστηκαν δημόσια την πληροφορία. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η γοητευτική ηθοποιός αντιπαθεί την υπερέκθεση, πόσο μάλλον την προοπτική να προβληθεί κάτι τόσο προσωπικό της τόσο νωρίς. Και στο παρελθόν δεν έχει κρύψει ότι νιώθει άβολα όταν, για παράδειγμα, σε κάποια πρεμιέρα καλείται να απαντήσει σε μια πολύ προσωπική ερώτηση – κάτι πολύ σύνηθες, ειδικά μετά την τετραετή πλέον σχέση της με τον μουσικό Δήμο Αναστασιάδη.

«Ενίοτε γίνομαι αμυντική επειδή προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες. Μπορεί κάποιος να πει πως γίνομαι ακόμα και ξινή, αλλά είναι μάλλον συγκαλυμμένη αμηχανία. Απολαμβάνω πάρα πολύ την επικοινωνία, όμως τα media απαιτούν ειδική διαχείριση, και δεν είμαστε πάντα σε ετοιμότητα. Χρειάζεται τακτ και από τις δύο πλευρές. Σέβομαι το ότι πρόκειται για κομμάτι της δουλειάς μας, σέβομαι το ότι πρέπει να απαντήσουμε και σε ερωτήσεις για τη ζωή μας. Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι πρέπει να υπάρχει κι ένα κομμάτι τελείως προσωπικό. Πρέπει να μπορείς να παίζεις ένα ρόλο χωρίς ο άλλος να προβάλλει σε σένα όλα αυτά που γνωρίζει για την ιδιωτική σου ζωή. Το να δημοσιοποιούνται συνεχώς πράγματα πριν καν να είσαι σίγουρος και κατασταλαγμένος δεν είναι και ό,τι πιο κομψό. Πλέον κι εγώ αισθάνομαι πολύ πιο χαλαρή, ανοιχτή και διαθέσιμη, όπως βλέπεις. Όλα χρειάζονται το χρόνο τους» μου λέει.

2

Έχοντας διαβάσει πολλά απ’ όσα έχουν γραφτεί για εκείνη τα τελευταία χρόνια, της επισημαίνω δημοσιεύματα που την ήθελαν να περιμένει μωρό με τον Δήμο Αναστασιάδη ήδη από το 2016. «Είναι απίστευτο ότι το έγραφαν όταν δεν ήμουν έγκυος και, τώρα που έμεινα, δεν το έγραψε κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου, που έφτασα πρώτα σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, και πλέον το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά!» ομολογεί γελώντας.

Πηγή: Peoplegreece