Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αντί για κουφέτα... χωρισμός

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αντί για κουφέτα... χωρισμός
Ενημερώθηκε: 30/11/17 - 09:39

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μία πολύ δύσκολη περίοδο φέρεται να διανύουν ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που ενώ περιμέναμε να φάμε κουφέτα από τον γάμο τους, μετά την επανασύνδεση του ζευγαριού το καλοκαίρι, όταν γύρισε από το survivor η τραγουδίστρια.

Όμως οι φήμες το τελευταίο διάστημα κάνουν λόγο για δυσκολίες στη σχέση τους και έναν χωρισμό που δύσκολα θα αποφύγουν, και πιθανότατα θα είναι και οριστικός, αφού σύμφωνα με τα κουτσομπολιά τα προβλήματα στην σχέση τους δεν διορθώνονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso τα συναισθηματικά προβλήματα έρχονται σε μια δύσκολη περίοδο για τον Κώστα Πηλαδάκη, αφού ο επιχειρηματίας έχει να αντιμετωπίσει και σοβαρά οικονομικά ζητήματα. Η πολυτελής μονοκατοικία του στο Πανόραμα Βούλας, βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 13 Δεκεμβρίου στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σέξι η Παπαδοπούλου! «Γκρέμισε» τη σκηνή με το στενό, δερμάτινο παντελόνι της (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ακίνητο έκτασης 600 τ.μ σε σημείο φιλέτο των νοτίων προαστίων, που αγόρασε το 2004, θα περάσει σε ξένα χέρια, για χρέη του επιχειρηματία ύψους 200.000 ευρώ. Η τιμή εκκίνησης αγγίζει το 1.081.000 ευρώ όπως αναφέρει η εφημερίδα.