Ελένη Μενεγάκη: Ακύρωσε τις διακοπές στο Ντουμπάι με τον Ματέο;

Ελένη Μενεγάκη: Ακύρωσε τις διακοπές στο Ντουμπάι με τον Ματέο;
Ενημερώθηκε: 18/12/17 - 09:14

Ελένη Μενεγάκη: Φήμες λένε πως η αγαπημένη παρουσιάστιρα ακύρωσε τις διακοπές που είχε προγραμματίσει να κάνει στο Ντουμπάι με τον Ματέο Παντζόπουλο, και πως τελικά επέλεξαν να περάσουν εντός Ελλάδος τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονταν, το ζευγάρι φέτος είχε προγραμματίσει να περάσει τις ημέρες των γιορτών στο Ντουμπάι, ωστόσο, σύμφωνα με το Λοιπόν, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας άλλαξαν τα σχέδια τους τελευταία στιγμή.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι οι αργίες μέσα στις γιορτές είναι λίγες και ο δεύτερος επειδή η Ελένη Μενεγάκη θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά της, καθώς το συμβόλαιο της με το κανάλι της Κάντζας λήγει τα καλοκαίρι και η ίδια θέλει να κάνει σωστές και ευνοϊκές για εκείνη διαπραγματεύσεις και γνωρίζει πολύ καλά πως για να το κάνει αυτό θα πρέπει τα νούμερα τηλεθέασης να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά για το κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η Ελένη Μενεγάκη στο αστυνομικό τμήμα - Τι συνέβη; (ΦΩΤΟ)

Αυτό, είναι κάτι που το γνωρίζει η ίδια από πρώτο χέρι και τώρα που η εκπομπή της έγινε τρίωρη χάρη στο παιχνίδι με τους κύβους που μοιράζει δώρα, εκείνη θέλει αυτή η ενότητα να πάει πολύ καλά, έτσι ώστε και με την νέα χρονιά η εκπομπή να παραμείνει τρίωρη.

Έτσι, η Ελένη και ο Ματέο αποφάσισαν ν’ ακυρώσουν το ταξίδι και να μείνουν στην Αθήνα με τα παιδιά και ίσως να κάνουν μια μικρή απόδραση στην Αράχοβα, χωρίς όμως, να είναι ακόμα σίγουρο.