Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε για τον Γρηγόρη Γκουντάρα
Ενημερώθηκε: 30/01/18 - 14:30

Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια σήμερα άρχισε την εκπομπή με αποκριάτικη διάθεση.

Την ώρα που γινόταν συζήτηση με τους συνεργάτες της για τις αποκριάτικες μεταμφιέσεις η Ελένη Μενεγάκη έκανε ξαφνικά μια αναφορά στον πρώην συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα

"Μπήκαν οι Απόκριες και δεν έχω καταλάβει τίποτα. Τι έχει γίνει; Που είναι τα χρόνια που ντυνόμασταν, που βγαίναμε, στολίζαμε και τα παιδάκια μας, αγοράζαμε τις ωραίες μας στολές... Συνειδητοποίησα ότι έρχεται Τσικνοπέμπτη και Καθαρή Δευτέρα, έχει ξεκινήσει το γλεντοκόπι κι εμείς κοιμόμαστε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Τότε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε: «ένα περουκίνι θέλω να το βάλω», με την Ελένη Μενεγάκη ξαφνικά να αναφέρεται στον Γρηγόρη Γκουντάρα λέγοντας: «Τα περουκίνια τα πήρε κάποιος φεύγοντας, ήταν δικά του. Ήταν του Γρηγόρη. Άμα θέλουμε να βρούμε περουκάκια μπορούμε, αλλά αυτά ήταν άχαστα».

«Έχω την απορία. Λες να τα φοράει στο σπίτι ο Γρηγόρης και να βγαίνει στα παιδιά να κάνει πλάκα μέσα στις Απόκριες», διερωτήθηκε η Ελένη με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να της απαντά: «Γιατί όχι; Χιουμορίστας είναι, τα δοκιμάζει, γελάνε και μια χαρά».