Ελένη Μενεγάκη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της που «έριξαν» το Instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και θέλησε να περάσει περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη της οικογένεια. Η λαμπερή παρουσιάστρια πλέον, κάνει πράγματα που της αρέσουν και την ευχαριστούν, περνώντας ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα της αποχής της, η επικοινωνεί αρκετά συχνά με τους ακολούθους της, μέσα από τα social media. Μάλιστα, πριν  από λίγη ώρα, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε
Ενημερώθηκε: 02/03/21 - 19:39

Η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και θέλησε να περάσει περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη της οικογένεια.

Η λαμπερή παρουσιάστρια πλέον, κάνει πράγματα που της αρέσουν και την ευχαριστούν, περνώντας ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές.

Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα της αποχής της, η Ελένη Μενεγάκη επικοινωνεί αρκετά συχνά με τους ακολούθους της, μέσα από τα social media.

Μάλιστα, πριν  από λίγη ώρα, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες από ένα ταξίδι που είχε κάνει το 2016 στο Μεξικό.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ