Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φωτογραφίες από τον κρυφό γάμο της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φωτογραφίες από τον κρυφό γάμο της
Ενημερώθηκε: 21/12/18 - 12:23

Πολύ λίγα γνωρίζαμε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φρόντιζε να κρατά μακριά από τα φώτα την προσωπική της ζωή, κι ως φαίνεται αποτελεσματικά  μέχρι ενός σημείου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έγινε γνωστή μέσω του GNTM, είχε παντρευτεί πριν 3,5 χρόνια στο Λος Αντζελες τον επί πέντε -τότε- χρόνια σύντροφό της Γιάννη Καραβασάνη, αρχιτέκτονα από τη Λάρισα. Υπάρχουν και τεκμήρια του...κρυφού γάμου! Και όταν υπάρχουν φωτογραφίες τι χρεία άλλων μαρτύρων έχουμε;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οχι μόνο είναι παντρεμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά υπάρχουν και φωτό από τον κρυφό της γάμο. (Βέβαια, οι φωτογραφίες δε λένε πάντα την αλήθεια, να το έχουμε κι αυτό υπόψη)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τον κρυφό γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τις φωτό αποκάλυψε σήμερα το Happy Day.

Η ιδια η Ηλιάνα απέφευγε να μιλάει για την προσωπική της ζωή τελευταία παρ ότι η περιέργεια πολλών στα ύψη μετά τη δημοσιότητα που γνώρισε λόγω GNTM . Ωστόσο, φήμες την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάτι που κανένας τους δεν είχε ούτε διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει. 

Με τον Γιάννη γνωρίστηκαν το 2010 ερωτεύτηκαν τρελά και το 2015 παντρεύτηκαν στο Λος Αντζελες με κουμπάρους τους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. 

Οπως όλα δείχνουν το ζευγάρι έχει χωρίσει, όπως φαίνεται από τον περασμένο Μάρτιο και δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο.