Φαίη Σκορδά: Ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με την παρουσίαση του The Voice

 
Η on air απάντησή της

Ενημερώθηκε: 05/01/23 - 18:55

Την δική της απάντηση έδωσε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, για την παρουσίαση του The Voice, μετά την αναχώρηση του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star και τον Άγιο Δομίνικο.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως ό,τι ήταν να πει, το είπε στο Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά τον ΣΚΑΪ και αν υπάρχει έντονα αυτή η σκέψη, δεν θα χαλάσει το χατίρι των υπεύθυνων.

«Ό,τι είχα να πω, το είπα στον Νίκο Μουτσινά. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν υπάρχει να πω κάτι παραπάνω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που επαγγελματικά θέλω να κάνω ένα πράγμα, αυτό που αγαπώ πολύ και είναι το Πρωινό. Το λέω τα τελευταία 15 χρόνια, τα προηγούμενα πέντε δεν μου γίνονταν προτάσεις για βραδινό.

Τα τελευταία χρόνια για συγκεκριμένους λόγους, επαγγελματικούς αλλά κυρίως προσωπικούς, με τις υποχρεώσεις μου, με τα παιδιά και με το σπίτι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω. Επίσης, αγχώνομαι πάρα πολύ, θέλω να είμαι εκεί. Δεν θεωρώ ότι ο παρουσιαστής πηγαίνει και φεύγει. Χρειάζεται να μπεις μέσα στο παιχνίδι να γνωρίσεις με την παραγωγή.

Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί λίγο παραδοσιακά σε αυτό το κομμάτι της παρουσίασης, θέλω να έχω τον έλεγχο. Χρειάζεται να αφιερωθείς και χρόνο… Κάποια στιγμή, όχι σύντομα, θα κάνω κάτι διαφορετικό επαγγελματικά. Από την άλλη, είμαι σε ένα κανάλι που εκτιμώ πολύ αλλά και τη στήριξή τους. Είμαι ένας άνθρωπος που δε θα χαλάσει χατίρι σε έναν άνθρωπο που μου δίνει 10. Αν υπάρχει λοιπόν αυτή η σκέψη έντονα, δεν θα χαλάσω χατίρι…»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ