Γιώργος Λιάγκας: «Γυρίζει τώρα και μιλάει ο Νίκος Μουρατίδης χαρακτηρίζοντας απόβλητο τον Αρναούτογλου»

 
Γιώργος Λιάγκας: «Γυρίζει τώρα και μιλάει ο Νίκος Μουρατίδης χαρακτηρίζοντας απόβλητο τον Αρναούτογλου»

Ενημερώθηκε: 11/01/24 - 15:53

Χειμαρρώδης στον λόγο ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Πέμπτης, όταν το Πρωινό παρουσίασε το ξέσπασμα που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην προσωπική του ιστοσελίδα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης αναφέρθηκε με αιχμές στο τηλεοπτικό παρελθόν του κ. Μουρατίδη.

«Είπε τον Αρναούτογλου τσόλι και απόβλητο της τηλεόρασης; Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε χθες απαξιωτικά για ένα παιδί, δεν θέλω να το πω καθόλου γιατί είναι ντροπή. Βγήκε και μίλησε απαξιωτικά για ένα παιδάκι θέλοντας να κατηγορήσει τη μάνα και τον πατέρα. Και γυρίζει και μιλάει τώρα ο Μουρατίδης για να γίνει πάλι θέμα, χαρακτηρίζοντας τον Αρναούτογλου απόβλητο της κοινωνίας;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι πολύ ωραίο να κατηγορούμε τον Αρναούτογλου για απόβλητο της τηλεόρασης, φαντάζομαι και όλους τους άλλους το ίδιο θα μας θεωρεί. Πρέπει, όμως, να κοιτάξει ο κ. Μουρατίδης, γιατί αυτό το ευτελές πλαίσιο που είναι η τηλεόραση, στο οποίο πολύ θα ήθελε να είναι και όταν του γίνονται προτάσεις πηγαίνει, γιατί έχει έναν Αρναούτογλου ή και άλλα «απόβλητα» μέσα σε αυτήν και δεν έχει τον κ. Μουρατίδη. Ας το κοιτάξει λίγο, γιατί η τηλεόραση είναι γεμάτη με απόβλητα και δεν είναι γεμάτη με Μουρατίδηδες. Εγώ δε λέω, μπορεί να έχει ανάγκη η τηλεόραση μόνο από απόβλητα. Είναι η λογική όμως αυτή;».

«Δηλαδή είναι σαν το ανέκδοτο που πήγαινε ένας ανάποδα στην Πανεπιστημίου, ακούει στο ραδιόφωνο «προσοχή οδηγοί, ένας πάει ανάποδα στην Πανεπιστημίου» και αναρωτιέται τι ακούει» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στην αιχμηρή του τοποθέτηση το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ