Γιώργος Παπακώστας: Δεν ήξερε η Ελένη ότι δεν θα πάω στην εκπομπή

Γιώργος Παπακώστας: Δεν ήξερε η Ελένη ότι δεν θα πάω στην εκπομπή
Ενημερώθηκε: 27/05/18 - 11:48

Γιώργος Παπακώστας: Ο μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας στην εκπομπή dot. αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί και την επόμενη σεζόν με την παρουσιάστρια.

Επίσης μίλησε για το περιστατικό της απουσίας του από την εκπομπή κάτι που δεν γνώριζε η παρουσιάστρια και το πληροφορήθηκε μέσω instagram.

 «Πάντα γίνεται κάτι με την Ελένη. Έκλεισα εισιτήριο κατά λάθος την ημέρα που είχαμε εκπομπή. Και δεν μπορούσα να το ακυρώσω τελευταία στιγμή. Και έψαξα να δω πως θα το κάνω. Βρήκα τον άλλον τον σεφ, τον Πέτρο, να με καλύψει. Του έστειλα τη συνταγή μου και του εξήγησα πως θα την κάνει. Δεν μπορούσα να ενημερώσω την εκπομπή γιατί ήταν βράδυ αργά. Τον Πέτρο δεν με νοιάζει να τον ξυπνήσω, αλλά την Ελένη όχι. Δεν ήξερε η Ελένη ότι δεν θα πάω και το πρωί από το αεροδρόμιο έκανε instastory και της είπε πως δεν θα πάω στην εκπομπή. Αλλά έλα που δεν το είδε το story η Ελένη. Και πήγε στην εκπομπή. Τότε λογικά τσαντίστηκε. Εντάξει μου το είπε αργότερα. Επειδή δεν με είδε και ήταν πολύ απότομο. Αλλά την επόμενη ημέρα που της μίλησα ήταν όλα τέλεια», είπε ο Γιώργος Παπακώστας