Γιώργος Παρτσαλάκης: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Γιώργος Παρτσαλάκης: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με την υγεία του
Ενημερώθηκε: 23/04/20 - 12:11

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Το Μεγάλο Σάββατο διακομίστηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ένα καρδιολογικό πρόβλημα.

Μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και πριν από λίγες ώρες έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα Social Media.

 

Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram:

 

Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ.
Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια.
Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν!
Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια. Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες.

A post shared by Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) on