Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μίλησε για την απώλεια που τον πόνεσε

 
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μίλησε για την απώλεια που βίωσε

Ενημερώθηκε: 28/10/17 - 15:06

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο παρουσιαστής του Nomads βρίσκεται στις Φιλιππίνες για τα γυρίσματα του παιχνιδιού. Μάλιστα βίωσε μια μεγάλη απώλεια που τον πόνεσε και συνεχίζει να τον πονά.

Διαβάστε τι δήλωσε για την δύσκολη στιγμή στην Real:

Είδαµε ότι αποφάσισες -έστω και καθυστερηµένα- να δηµιουργήσεις λογαριασµό στο Instagram. Πώς και ανοίχτηκες στα social media και γιατί επέλεξες το Instagram;

Η αλήθεια είναι ότι άργησα να µπω στον κόσµο του διαδικτύου, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Από την πρώτη στιγµή µου άρεσε το Instagram, έχω µπει και σε µια διαδικασία επικοινωνίας µε τους ανθρώπους που θέλουν να µου µιλήσουν… Είµαι πολύ χαρούµενος για όλες αυτές τις συζητήσεις που κάνουµε. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσµο που µπαίνει στη διαδικασία να µου γράψει και τα καλά και τα κακά. Οταν έχω χρόνο απαντάω σε όσους µπορώ. Αλλά πρέπει να σου οµολογήσω ότι ανακαλύπτω πως υπάρχει και πολύς χυδαίος κόσµος που κρύβεται πίσω από ψεύτικα προφίλ και προσπαθεί απλά να δηµιουργεί εντυπώσεις. Αυτοί µου δηµιουργούν απέχθεια.

Ολοι όσοι σε ακολουθούµε µάθαµε πόσο άσχηµα ένιωσες όταν έχασες έναν πιστό φίλο, τον σκύλο σου. Και µάλιστα όσο ήσουν µακριά…

Ξύνεις πληγές τώρα. Τον Αρνι τον βρήκα πριν από 10 χρόνια χτυπηµένο, σχεδόν ετοιµοθάνατο. Και από τότε δεν χωρίσαµε ποτέ. Θεωρώ ότι η µοίρα µάς έπαιξε άσχηµο παιχνίδι, γιατί για πρώτη φορά θα έλειπα για τόσο µεγάλο χρονικό διάστηµα από κοντά του στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων. Και νιώθω τεράστιες τύψεις που δεν ήµουν κοντά του στο τέλος. Αλλά πιο πολύ νιώθω τύψεις γιατί µου λένε ότι τις τελευταίες του ηµέρες κοιτούσε συνέχεια την πόρτα του νοσοκοµείου. Νοµίζω, νιώθω, αισθάνοµαι ότι περίµενε να µε δει και αυτό µε πονάει πολύ.