Η Μαίρη Συνατσάκη λέει στην κάμερα με πόσους άνδρες έχει πάει και το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ  (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαίρη Συνατσάκη λέει στην κάμερα με πόσους άνδρες έχει πάει και το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ  (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 23/11/19 - 18:18

Απαντήσεις, σε ρεσιτάλ αδιάκριτων ερωτήσεων, για άκρως αυστηρά προσωπικά θέματα, έδωσε μπροστά στην κάμερα η Μαίρη Συνατσάκη.

Απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών της και μη, είπε πότε έκανε έρωτα για την πρώτη φορά, αν έχει απιστήσει, αλλά και αν έχει δεχθεί απιστία, με πόσους άνδρες έχει πάει, το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ και γιατί έχει σταματήσει να βλέπει τον  άλλοτε κολλητό της φίλο, Σπύρο Σαμοΐλη.

Όπως είπε η ίδια στις ερωτήσεις που της έγιναν έκανε έρωτα για πρώτη φορά σε ηλικία 16 ετών και παραδέχεται πως ήταν μικρή. Έχει βρεθεί με 12 συντρόφους και το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ ήταν ένα... λεβητοστάσιο.

Για τον άλλοτε φίλο της Σπύρο Σαμοΐλη είπε: «Για να βλέπετε ότι σε αυτή τη φάση δεν κάνουμε παρέα σημαίνει ότι δεν θα συνέβη κάτι απλό. Αν έμπαινα σε λεπτομέρειες θα γινόμασταν drama channel, super reality που δεν μου αρέσουν».

Ο Σπύρος εκτός από κομμωτής και make up artist της Μαίρης, υπήρξε ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης της γνωστής παρουσιάστριας, αφού τους βλέπαμε μαζί σε διαφορετικές στιγμές της καθημερινότητάς τους, ταξίδια και διακοπές.

Ξαφνικά, οι δυο τους έκοψαν επαφές και έληξαν την συνεργασία τους. Χάθηκαν και δεν ξαναείδαμε ποτέ κοινή φωτογραφία τους ή κάποιο βίντεο στα social media, όπως άλλωστε μας είχαν συνηθίσει. Το τέλος της φιλίας τους, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από τους followers της παρουσιάστριας, η οποία μέχρι πρότινος δεν είχε αναφερθεί ποτέ στον λόγο της διακοπής της σχέσης τους.

Δείτε το τελευταίο αυτό αποκαλυπτικό βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη στο youtube: