Η Ρούλα Βροχοπούλου εξομολογείται: Έναν φτωχό Αλβανό βρήκα,τον αγάπησα,τον πήρα (video)

Πού βρίσκεται και πώς ζει σήμερα η Ρούλα Βροχοπούλου;
Ενημερώθηκε: 24/06/19 - 23:23

Η Ρούλα Βροχοπούλου του "The Wall",μίλησε στο Happy Day για τη ζωή της, δεκαπέντε χρόνια μετά το πήγαινε έλα στα τηλεπαράθυρα, για τον γάμο της με τον Φραν. 

Είπε συγκεκριμένα: 

«Κάπου, όταν όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω σου, τρελαίνεσαι. Νόμιζα ότι βγαίνοντας έξω και δημοσιοποιώντας το πρόβλημα, θα με συμπονέσουν ή θα με λυπηθούν. Νόμιζα έτσι πως θα επιτύχω τον σκοπό μου, τότε σκοπός ήταν να επιστρέψει ο σύζυγος. Όχι επειδή τον αγαπούσα... Αλλά έλεγαν πως ήταν one night stand αυτός ο γάμος, χρησιμοποιήθηκα. Δεν μπορούσα να το δεχθώ, ότι έγινε γάμος μόνο για οικονομικά συμφέροντα»

"

Και συνέχισε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

«Ήταν λάθος όλο αυτό. Αν δεν είχα παιδί δεν θα ήταν κακό να παντρευτώ. Αλλά παντρεύτηκα ένα άλλο παιδί. Ο γιος μου ήταν 17 και ο Φραν ήταν 26. Τι πήγα και έκανα στα 56; Το κατάλαβα όταν μου πήρε ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό και έφυγε. Όταν άρχισα να υποθηκεύω ακίνητη περιουσία, διαμερίσματα και καταστήματα, όταν άρχισα από το ζενίθ που ζούσα να κατεβαίνω σιγά σιγά... Όταν έφυγε και δεν με λυπήθηκε καθόλου! Εγώ στη θέση του θα ζητούσα βοήθεια να ανοίξω μια επιχείρηση ή να πάρω ένα διαμέρισμα... Όχι όμως να παντρευτούμε, κάνοντας απλή παρέα. Ξέρω πως ζει καλά και έχει κάνει οικογένεια. Έχει πάρει μια κοπέλα, έχει κάνει παιδάκια, έχει ένα κατάστημα και ζει μια χαρά. Δεν έχουμε επικοινωνία αλλά έχω μπει στο facebook με άλλο όνομα και βλέπω τα πάντα!»

Για τα σκουπίδια:

«Για να γράψουν αυτά τα πράγματα θα έπρεπε πρώτα να κάνουν τρεις κινήσεις. Να δουν αν όντως έχω μια πολυκατοικία ιδιόκτητη, αν όντως μένω σε μια μεζονέτα ιδιόκτητη, αν όντως έχω πέντε εξοχικά, αν όντως έχω μεγάλα εισοδήματα... Και μετά να φθάσουν να πουν ότι σιτίζομαι από κάδους απορριμάτων»

Δείτε όσα είπε: