Καινούργιου για Μουτσινά: Δεν ήθελα να τον βλέπω

Καινούργιου για Μουτσινά: Δεν ήθελα να τον βλέπω
Ενημερώθηκε: 16/03/19 - 10:18

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Παρασκευής εξομολογήθηκε ότι κάποτε δεν ήθελε ούτε να βλέπει τον Νίκο Μουτσινά, εξαιτίας όσων της έκανε όταν δούλευαν μαζί.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Κι εμένα μου έχει τύχει δεν ήθελα να βλέπω τον συμπαρουσιαστή μου παλιά. Και δεν έχει και πολλά μαλλιά. Μου είχε τύχει μια περίοδος που δεν ήθελα να τον βλέπω καθόλου. Αλήθεια! Με έβαζε να βάζω περούκες. Ήθελε να με τιμωρήσει με έβαζε να βγω με μια κόκκινη περούκα. Την άλλη ήθελε να πάω εκεί. Με είχε πιάσει αυτό, αλλά δεν έφυγα από την εκπομπή»

Φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην απάντήσει. Έτσι στο «Για την παρέα» της Παρασκευής είπε:  «Εντάξει, αλήθεια. Λίγο θυμόμαστε ότι είμαστε μικρά παιδιά. Μου είπε ότι δε θέλω να κάνω τίποτα στα μαλλιά μου και την είχα γονατίσει. Κάθε μέρα της ζητούσα να βάλει μια περούκα. Έκλαιγε η καημένη μου, αλλά εντάξει κλαίει και πολύ εύκολα, μην το κάνουμε και θέμα. Κακώς δεν έφυγες! Είδες τι ωραία η Πάολα. Αλλά αν έφευγες μετά τι θα γινόταν; Θα ήσουν τώρα κεντρική παρουσιάστρια στο Open Beyond;».