Καρά Σεβντά: Δείτε τι γίνεται στο επεισόδιο 51

Καρά Σεβντά: Δείτε τι γίνεται στο επεισόδιο 51
Ενημερώθηκε: 11/01/17 - 15:22

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά του Μega, σταμάτησε να προβάλλεται από τους δέκτες μας έως ότου ξεκινήσει η καινούργια σεζόν. Γίνεται όμως εβδομάδα χωρίς Καρά Σεβντά; Δεν γίνεται!

Το Pressroom.gr έψαξε σε τούρκικα μέσα και βρήκε τι γίνεται στο επεισόδιο 51 (Β' κύκλος, επεισόδιο 16) το οποίο έχει ήδη προβληθεί στην Τουρκία, προκειμένου να μη μένεις πίσω!

Δείτε τι γίνεται...

Η Νιχάν θα ξεγελαστεί από την μπλόφα του Εμίρ που προσποιείται ότι θα πετάξει την Ντενίζ από τον γκρεμό. Ό,τι και να γίνει θα πρέπει να κρατήσει μυστική την αλήθεια για την Ντενίζ. Αντίθετα, ο Κεμάλ κάνει τα πάντα για να μάθει ο Εμίρ την αλήθεια.

Κεμάλ και Νιχάν παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια στην αγάπη τους, δεν αντέχουν ο ένας μακρυά από τον άλλον. Εντωμεταξύ, ο Κεμάλ θα συνεργαστεί με την Λειλά για να διενεργηθεί τεστ πατρότητας.

Όταν φθάνει η Λειλά στο σπίτι του με σκοπό να πάρει το δείγμα από την Ντενίζ, ο Εμίρ έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να αντιμετωπίσει την καινούργια αυτή απειλή. 

Ο Κεμάλ πλέον δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιχειρήσει να πάρει το δείγμα της Ντενίζ ολομόναχος και για να το πετύχει θα πρέπει να μπει κρυφά στο σπίτι του Εμίρ. 

Η Νιχάν παγιδευμένη ανάμεσα σε δυο στρατόπεδα, του Εμίρ και του Κεμάλ, κάνει τα πάντα  για να προστατεύσει την ζωή της κόρης της.

Ο πόλεμος μεταξύ του Κεμάλ και του Εμίρ δεν έχει τελειωμό και η ζωή του πρώτου βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο στο σπίτι του εχθρού του, Εμίρ...

Δείτε το τρέιλερ...


 

 

Αναμένουμε την άλλη Τετάρτη (18 Ιανουαρίου) το επεισόδιο 52 (Β' κύκλος, επεισόδιο 17)...