Καταγγελία Άνθιμου Ανανιάδη για την Μαρία-Νεφέλη Γαζή: Την παρακάλεσα, αλλά..

Νέο σήριαλ ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία-Νεφέλη Γαζή (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 06/02/19 - 18:02

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του DNA, που αποδεικνύουν ότι το παιδί της Μαρίας-Νεφέλης Γαζή είναι του ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη, ορίστηκε ημερομηνία προκειμένου να υπογράψουν και επίσημα τα χαρτιά αναγνώρισης του τέκνου.

Η Μαρία Νεφέλη όμως, σύμφωνα με τον δικηγόρο του παιδιού, που μίλησε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" , δεν εμφανίστηκε ποτέ στο συμβολαιογραφείο.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή και ανέφερε:

«Η Μαρία Νεφέλη Γαζή δεν ήθελε την συναινετική επίλυση του θέματος. Τους καλέσαμε να προσέλθουν σε συμβολαιογράφο την προηγούμενη Πέμπτη. Δεν ήρθανε, παρήλθε η ώρα, πέρασε άλλη μισή ώρα μήπως έχει προκύψει κάτι, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία, ούτε ενημέρωση. Ο καθένας που βρίσκεται σε αυτή τη θέση μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα που είναι η αγωγή αναγνώρισης τέκνου και επίσης με αυτό το δεδομένο έχοντας πάντα τα αποτελέσματα του τεστ DNA να ζητήσει και με ασφαλιστικά μέτρα να έχει επικοινωνία με το παιδί. Ο Άνθιμος παρακάλεσε τη Μαρία Νεφέλη να προσέλθει στον συμβολαιογράφο με το παιδί για να το δει έστω και λίγο. Η διαδικασία δυστυχώς δε προχώρησε εξωδικαστικά, η δική μας απόπειρα δυστυχώς δεν απέδωσε το αναμενόμενο».

Δείτε τις δηλώσεις: