Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυτά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυτά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 27/12/17 - 10:54

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυτά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο φίλος του, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του. «Η κατάστασή του είναι σταθερή. Τουλάχιστον η χθεσινή ενημέρωση αυτό λέει. Κάθε μέρα που δεν είναι άσχημη, είναι καλύτερη. Επειδή το περιστατικό είναι πολύ βαρύ και το χτύπημα πολύ σοβαρό, οι κρίσιμες ημέρες είναι μία εβδομάδα, δεν είναι δυο μέρες ή τρεις…

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Τι υποστηρίζουν οι ιατροί

«Το έμαθα από έναν κοινό μας φίλο το πρωί δύο τρεις ώρες αφού έγινε. Πήγα στο Ασκληπιείο την ώρα που βγήκε ο χειρουργός για να μιλήσει στους συγγενείς του και είδα την έκφρασή του και άκουσα από πρώτο χέρι αυτά που είπε, ότι είναι σοβαρά, ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση και ότι είναι πολύ σφοδρό το χτύπημα, ότι εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε και όλοι εμείς επειδή ξέρουμε ότι είναι δυνατός δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα τα καταφέρει…», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός παρουσιαστής, που έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή «Mega Star» και το πρωινό «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενεπλάκη σε τροχαίο την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ γυρνούσε σπίτι του.

H ενόχληση της Καινούργιου με την Ανθή Βούλγαρη - Τι συνέβη;(ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο σχετικό απόσπασμα: