Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του;

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του;
Ενημερώθηκε: 09/01/18 - 10:42

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Θετικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην υγεία του διάσημου παρουσιαστή, ο οποίος είναι στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη και της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», αναφέρεται ότι: «Σήμερα ή αύριο θα βγει από την εντατική. Αποκλειστικά σας λέω ότι οι φίλοι του του έχουν ετοιμάσει το δωμάτιό του σε νοσοκομείο, ένα δωμάτιο, μόνος του… οι φίλοι του έβαψαν το δωμάτιο, έβαλαν καρέκλες, του πήραν ένα στρώμα ανατομικό ώστε να μπορεί να βολεύεται, του πήραν ένα τραπεζάκι ώστε να μπορεί να τρώει».

Μάλιστα, όπως τόνισε η Ανθή Βούλγαρη, από το Σάββατο, ο Κωνσταντίνος ανταποκρίθηκε ανοίγοντας τα μάτια του, ενώ έσφιξε το χέρι της γυναίκας του και την αναγνώρισε είτε γνέφοντας είτε μιλώντας ψιθυριστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός παρουσιαστήςπου έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή «Mega Star» και το πρωινό «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι στο νοσοκομείο, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ γυρνούσε σπίτι του.