Κράξιμο στην Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αστείο να παρηγορεί με ψηλά πέδιλα και μίνι

Σκληρή κριτική στη Βίκυ Χατζηβασιλείου για την εμφάνισή της στο "Πάμε Πακέτο"
Ενημερώθηκε: 17/03/19 - 20:16

Σκληρή κριτική μέσω του Facebook στη Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας.

Με μια ανάρτησή του ο Βασίλης Ζούλιας επέκρινε την εμφάνιση και το γενικότερο στυλ της παρουσιάστριας σε συνδυασμό με το περιεχόμενο της εκπομπής "Πάμε Πακέτο", και μάλιστα με σκληρές εκφράσεις, παρότι αναγνωρίζει την ομορφιά και την μόρφωσή της, όπως γράφει. 

Έγραψε στο Facebook:

«Προσπαθώ να μην κρίνω...
αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει σοβαρά στην κατά τα άλλα πανέμορφη κυρία Χατζηβασιλείου σχετικά με το ντύσιμό της για την συγκεκριμένη εκπομπή «Πάμε πακέτο»....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα.... Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτα είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν.

Φορώντας λοιπόν ένα απλό φόρεμα σαν αυτά που φόραγε η Τζάκυ θα ηταν αρκετό για αυτή την εκπομπή με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία.

Κατά κάποιο τρόπο η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους που περνούν μια δύσκολη –συνήθως- δοκιμασία που καταλήγει σε κλάμα...

Είναι κάπως αστείο να τους παρηγορεί προσπαθώντας να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι ....

Κρίμα γιατί σίγουρα δεν της αξίζει να μιλούν άσχημα κάποιοι για το ντύσιμό της ενώ κάνει μια αξιόλογη και τόσο πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα.

Αυτά με όλη μου την εκτίμηση....»

"