Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

 
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία περιμένει με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον Ίαν Στρατή.  Το μεσημέρι της Κυριακής η influencer, με αφορμή μήνυμα follower, αποκάλυψε τον λόγο που δε φαίνεται φουσκωμένη η κοιλίτσα της.  «Προχθές που ανέβασα αυτή τη φωτό ψάχνατε την κοιλιά. Παιδιά είναι μικρή ακόμη, τώρα ξεπετάγεται. Στο ανφάνς δεεεν. Έχω μια προφίλ που σιγοφαίνεται, από λίγες ημέρες νωρίτερα, αλλά μην μου την πείτε μικρή και στενοχωρηθώ» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στα instastor

Ενημερώθηκε: 07/08/22 - 16:30

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία περιμένει με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον Ίαν Στρατή.

Το μεσημέρι της Κυριακής η influencer, με αφορμή μήνυμα follower, αποκάλυψε τον λόγο που δε φαίνεται φουσκωμένη η κοιλίτσα της.

«Προχθές που ανέβασα αυτή τη φωτό ψάχνατε την κοιλιά. Παιδιά είναι μικρή ακόμη, τώρα ξεπετάγεται. Στο ανφάνς δεεεν. Έχω μια προφίλ που σιγοφαίνεται, από λίγες ημέρες νωρίτερα, αλλά μην μου την πείτε μικρή και στενοχωρηθώ» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στα instastories.

Λίγα λεπτά μετά η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Αυτή είναι από το πρώτο μπάνιο που έκανε και τραβήχτηκε όταν ήταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ