Μαρία Αντωνά: Ξέσπασε για όσα ακούγονται για τον Άρη Σοιλέδη και τη Σοφιάνα

 
Μαρία Αντωνά: Ξέσπασε για όσα ακούγονται για τον Άρη Σοιλέδη και στη Σοφιάνα

Ενημερώθηκε: 03/05/22 - 14:10

Η Μαρία Αντωνά ξέσπασε σήμερα στην εκπομπή του Open για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Survivor.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν εμπλέκεται στην ιστορία του Survivor ενώ χαρακτήρισε «τραγικά» όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επικοινωνία με τον σύντροφο μου, οφείλω να το ομολογήσω. Τώρα από εκεί και πέρα τι ακριβώς έχει συμβεί, τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει νομίζω ότι και ο Άρης, όταν θα βγει από το Survivor, θα βάλει πάρα πολλά πράγματα στη θέση τους. Δεν νομίζω δηλαδή ότι ο άνθρωπος δεν θα τοποθετηθεί γιατί ότι και να γίνεται μέσα πρέπει να λογοδοτώ εγώ για το τι ακριβώς συμβαίνει! Λες και εγώ είμαι εκεί! Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει και στα social media» είπε αρχικά.

Μάλιστα στη συνέχεια τόνισε: «Είμαι σε ένα πάνελ, σχολιάζω και γω ένα πρότζεκτ το οποίο βλέπω μαζί σας και νομίζω ότι έχω κρατήσει και πολύ ουδέτερη στάση. Όσο μπορώ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανέναν παίκτη, δεν έχω χρησιμοποιήσει εσάς εδώ για την δική μου προβολή ή την προβολή του συντρόφου μου. Όταν θα βγει ο Άρης έχει να δώσει αυτός προσωπικά πάρα πολλές απαντήσεις για όλο αυτό που συμβαίνει, για αυτό το οποίο τώρα κατηγορείται και για όλο αυτό το οποίο κατηγορείται και από την ομάδα του ότι έχει συνάψει σχέση με την Σοφιάνα. Έχετε δει ότι ούτε αυτό έχω σχολιάσει».

«Όλο αυτό το οποίο συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό γύρω από το όνομα του Άρη, το δικό μου και της Σοφιάνας είναι τραγικό. Είναι τραγικό και για μένα. Που το ξαναλέω, εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Με έχουν συνδυάσει με το παιχνίδι, λες και είμαι εκεί και παίζω και λες και έχω κάνει συμβόλαιο ή πληρώνομαι για να δέχομαι όλο αυτό που δέχομαι όλο αυτόν τον καιρό. Μιλάμε όλο αυτόν τον καιρό για ένα ειδύλλιο χωρίς να έχουμε δει τίποτα. Με υποθέσεις έχει άποψη όλη η Ελλάδα για αυτό» είπε κλείνοντας η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.