Το μεγάλο δράμα του ηθοποιού Νίκου Παπαναστασίου (video)

Το μεγάλο δράμα του ηθοποιού Νίκου Παπαναστασίου που τον οδήγησε στην απομόνωση (video)
Ενημερώθηκε: 13/04/19 - 16:59

Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό Νίκο Παπαναστασίου.

Ο γνωστός μας «Λαλάκης ο εισαγόμενος», ζει ένα μεγάλο πένθος, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, με το ζόρι εμφανίζεται στις κηδείες παλιών συναδέλφων και αυτό γιατί ποτέ δεν πρόκειται να "χωνέψει" το γεγονός ότι η κόρη του Εύα, έβαλε τέλος στη ζωή της, αυτοκτονώντας το 2011.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο παλιός ηθοποιός που χάριζε το γέλιο σε ταινίες και στο θέατρο ζει απομονωμένος σε ένα ορεινό χωριό της Φωκίδα, σχεδόν αμέσως μετά το τραγικό συμβάν που άλλαξε την πορεία της οικογένειάς τους. 

Πλέον, κάνει ποδήλατο, πίνει καφέ στην πλατεία του χωριού και ενίοτε κάνει και τζόκινγκ, ακολουθώντας μια ήρεμη ζωή.

Για την αυτοκτονία της κόρης του είχε μιλήσει στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» λέγοντας: «Πήρε, δυστυχώς, όλη τη σακούλα με τα χάπια που μας είχε δώσει ο γιατρός για την πάθησή της (βουλιμία). Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσαν να πέφτει η Εύα και όταν μπήκαν την είδαν να σπαρταράει στο πάτωμα. Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την "τελετή". Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της. Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί. Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ».