Μοιράζει σπόντες ο Βουτσάς - Ποιον αποκάλεσε «δεύτερο και τρίτο» ηθοποιό

Μοιράζει σπόντες ο Βουτσάς - Ποιον αποκάλεσε «δεύτερο και τρίτο» ηθοποιό
Ενημερώθηκε: 01/09/17 - 10:28

Σπόντες και καρφιά μοιράζει ο Κώστας Βουτσάς στην πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο ηθοποιός κυρίως αναφέρθηκε στον λόγο που δεν θέλει ο γιος του να ακολουθήσει την τέχνη της υποκριτικής στην Ελλάδα, αλλά δεν έλειψαν και οι... συγκρίσεις με άλλους ηθοποιούς.

«Αν μετρήσεις τα δάχτυλα του ενός χεριού, θα δεις ότι ούτε τόσοι δεν είναι αυτοί που ξεπέρασαν τους γονείς τους εδώ αλλά και διεθνώς... Πες μου έναν ηθοποιό που ξεπέρασε τον πατέρα ή τη μάνα του εδώ στην Ελλάδα.

Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το «βάρος» του πατέρα της. Η Θεοδώρα μου στην Αθήνα έπαιξε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, δυσκολευόταν. Πήγε στην Ολλανδία, μαζί με τον άντρα της κι έκανε Αριστοφάνη, Αισχύλο γιατί δεν ξέρουν τον Βουτσά εκεί.

Έκανε και αμερικανικές ταινίες, αλλά εκεί ο Βουτσάς δεν υπάρχει. Το «βάρος» του ονόματος είναι μεγάλο, ασήκωτο. Αν ο Φοίβος αποφασίσει να γίνει ηθοποιός, να πάει στο εξωτερικό, δεν θα τον αφήσω εδώ, γιατί δεν θα κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει», λέει ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ποιο μοντέλο πρότειναν «ροζ» κρουαζιέρα με ελληνικό γιοτ; (ΦΩΤΟ)