Νέα απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη στην πρώην σύντροφό του

Νέα απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη στην πρώην σύντροφό του
Ενημερώθηκε: 05/01/19 - 11:08

Δεν φαίνεται  να παίρνει τέλος η κόντρα του Άνθιμου Ανανιάδη με την πρώην σύζυγό του.

Αν και οι δυο τονίζουν από την πλευρά τους ότι θέλουν να προστατεύσουν το παιδί τους η αντιπαράθεση έχει πάρει άγριες διαστάσει με εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού ότι δεν του επιτρέπεται να δει το παιδί του η Μαρία Νεφέλη Γαζή του απάντησε. Πριν από λίγη ώρα ο ηθοποιός έδωσε συνέχεια στην κόντρα με μια λιτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι επιθυμεί να δοθεί ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία για το καλό του βρέφους.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Όσο και αν ως ένα κοινό άνθρωπο με πνίγουν συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού από την διαχείριση και εκμετάλλευση, από την πλευρά της πρώην συντρόφου μου και του στενού της περιβάλλοντος, ψευδών πτυχών της διαπροσωπική μας σχέσης, συνειδητά επιλέγω, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εγώ πρεσβεύω και μου εμφύσησε η οικογένειά μου, να μην παρακολουθήσω τον ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς, έστω και αν σκοπίμως αποσκοπεί στην δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου μου και στον στιγματισμό της δημόσιας εικόνας μου, και να προτάξω την υπεράσπιση του συμφέροντος ενός νηπίου άμοιρου των όποιων δόλιων κινήτρων. Αυτό το τελευταίο πάντα πρυτανεύει στο μυαλό και την ψυχή μου ανεξάρτητα της εκβάσεως της επιστημονικής διερεύνησης της βιολογικής μου σχέσεως με αυτό. Εύχομαι και λόγω των ημερών ο Θεός να μας φωτίσει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως επιτάσσει το δίκαιο και η ηθική. Με την πεποίθηση ότι θα γίνει σεβαστή η αλήθεια και η έκκληση μου. Άνθιμος Ανανιάδης.»