Νίκος Κοκλώνης: Τον εμπλέκουν σε εταιρεία - απάτη στην Ινδία - Τι απαντά ο παρουσιαστής (video)

Νίκος Κοκλώνης: Τον εμπλέκουν σε εταιρεία - απάτη στην Ινδία - Τι απαντά ο παρουσιαστής (video)
Ενημερώθηκε: 12/04/19 - 20:36

Νίκος Κοκλώνης: Το όνομα του παρουσιαστή του Open εμπλέκεται σε διεθνή δημοσιεύματα για υπόθεση απάτης με την μορφή εταιρίας «πυραμίδα» στην Ινδία- Οργισμένη απάντηση του παρουσιαστή του Celebrity Travel.

«Με στοχοποιούν για άλλη μια φορά» απαντά οργισμένος ο Νίκος Κοκλώνης, διευκρινίζοντας ότι η εταιρία του ασχολείται με marketing cosultant και υφίσταται εδώ και 19 χρόνια. Ο παρουσιαστής μάλιστα του It' s Show time και Celebrity Travel, υποστηρίζει ότι αναμένει επίσημο έγγραφο από τις ινδικές αρχές, το οποίο θα αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία σε βάρος του.

Τι αναφέρει η εφημερίδα της Ινδίας

 

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Times of India γράφει: «Δύο Έλληνες "τρέχουν" εταιρία πυραμίδας Πόνζι από τα γραφεία τους στην Cuffe Parade». Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος Mateen Hafeez που υπογράφει το ρεπορτάζ, πρόκειται για το πρώτο «Σχήμα Πόντσι» στην Ινδία, που έχει στηθεί από ξένους, εν προκειμένω Έλληνες, έχοντας έδρα στον Maker Tower, τον ουρανοξύστη που βρίσκεται στο δημοφιλέστερο επιχειρηματικό κέντρο της ινδικής πρωτεύουσας, Cuffe Parade.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ελληνας παρουσιαστής και μία συνεργάτης του κατηγορούνται για στήσιμο επενδυτικής πυραμίδας: η πυραμίδα επενδυτών αποτελεί ένα παράνομο επενδυτικό σχήμα που περιλαμβάνει την πληρωμή απόδοσης σε επενδυτές από τα χρήματα που πληρώνονται από μεταγενέστερους επενδυτές, αντί από τα καθαρά κέρδη που συγκεντρώνονται από πραγματικές πωλήσεις. Δηλαδή, εάν ένας επενδυτής τοποθετούσε 400 ευρώ και έφερνε άλλους δυο τότε θα είχε κέρδη 500 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Νίκος Κοκλώνης: «Είναι σαν την ημικρανία... Μια φορά τον χρόνο, γράφουν δράκους για μένα»

 

«Είναι σαν την ημικρανία. Μια φορά τον χρόνο γράφουν δράκους για μένα. Ιδιαίτερα, συγκεκριμένα σάιτ ψάχνουν να βρουν αφορμή» ανέφερε, τονίζοντας ότι το ρεπορτάζ των Times of India είχε λάθος στοιχεία. «Υπάρχει μία καταγγελία από έναν ενοχλημένο υπάλληλο» συμπλήρωσε, λέγοντας πως οι δικηγόροι του δεν έχουν βρει κάποια καταγγελία σε καμία αρμόδια Αρχή. 

Δείτε την απάντηση του Νίκου Κοκλώνη: