Νωρίς-νωρίς οι τουρίστες στη Μύκονο

 
Νωρίς-νωρίς οι τουρίστες στη Μύκονο

Ενημερώθηκε: 11/04/22 - 13:34

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικές είναι οι πρώτες ενδείξεις για την φετινή σαιζόν αναφορικά με την τουριστική κίνηση στο νησί των Ανέμων.

Mykonos Live TV

Όπως θα δείτε στα πλάνα του , ήδη στην Μύκονο έχουν καταφτάσει οι πρώτοι τουρίστες για να χαρούν τις ομορφιές της. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς εκμεταλλευόμενοι την καλοκαιρία των τελευταίων ημερών επισκέπτονται τις διάσημες παραλίες της για να απολαύσουν τον ήλιο και την αιγαιοπελαγίτικη αύρα.

Επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου επισημαίνουν ότι πολλοί έσπευσαν από πέρυσι σε προκρατήσεις με το σκεπτικό ότι φέτος θα έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στην κανονικότητα και στο τέλος της πανδημίας του κορονοϊού. Και μπορεί, όπως λένε, τον τελευταίο μήνα οι κρατήσεις να έχουν ”παγώσει” λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ωστόσο παραμένουν αισιόδοξοι ότι το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Η τουριστική σαιζόν άνοιξε με τους καλύτερους οιωνούς και για την κρουαζιέρα. Ήδη στην Μύκονο αφίχθησαν τα πρώτα κρουαζιερόπλοια μεταφέροντας εκατοντάδες επισκέπτες, ενώ οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων μέχρι το τέλος της σαιζόν αναμένεται να ξεπεράσουν τις οκτακόσιες.

Πόλος έλξης για τους τουρίστες αποτελεί και φέτος το ιερό νησί της Δήλου, από την οποία πάντως δεν φεύγουν όλοι ικανοποιημένοι καθώς το αναψυκτήριο που λειτουργεί στον αρχαιολογικό χώρο θα παραμείνει για ακόμη μια χρονιά κλειστό…