Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος που αγόρασε τη βίλα του Playboy Χιού Χέφνερ

Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος που αγόρασε τη βίλα του Playboy
Ενημερώθηκε: 29/09/17 - 17:43

Ένας Έλληνας δισεκατομμυριούχος ήταν αυτός που αγόρασε τη βίλα του Playboy τον περασμένο Ιανουάριο και η ρήτρα ήταν να μην φύγει ο Χιού Χέφνερ από το σπίτι μέχρι τον θάνατο του.

Τώρα όμως που έφυγε από τη ζωή ποια είναι τα σχέδια του νέου ιδιοκτήτη;

Το αρχοντικό στο Μπέβερλι Χιλς αγοράστηκε πέρυσι από τον επενδυτή Ντάρεν Μητρόπουλος, ο οποίος ήταν γείτονας του Χέφνερ από το 2009.

Ντάρεν Μητρόπουλος

Η έπαυλη βγήκε προς πώληση τον περασμένο Ιανουάριο έναντι του ποσού των 200 εκατ. δολαρίων. Ορος του συμβολαίου ήταν ο αγοραστής να επιτρέψει στον Χέφνερ να ζήσει εκεί μέχρι το τέλος της ζωής του και να μην ανακαινίσει την κρεβατοκάμαρα όπου γινόντουσαν τα όργια και τα πάρτι με τα «κουνελάκια».

«Η κληρονομιά του ακινήτου ξεπερνά τη διασημότητα του» είχε πει τότε ο Μητρόπουλος, ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει την τιμή της αγοραπωλησίας.

Μεσίτες, όμως, εκτιμούν πως ο Μητρόπουλος αγόρασε το σπίτι περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Πληροφορίες, όταν είχε γίνει γνωστή η αγορά, ανέφεραν πως ο Μητρόπουλος -που ζει σε γειτονική έπαυλη- σχεδιάζει να ενώσει το σπίτι του Χέφνερ με το δικό του με το κτήμα και να έχει έκταση συνολικά 7,3 στρέμματα.

Ποιος είναι ο  Ντάρεν Μητρόπουλος

Ο Ντάρεν Μητρόπουλος είναι γιος του δισεκατομμυριούχου Ντιν Μητρόπουλου, του οποίου η περιουσία σύμφωνα με το Forbes εκτιμάται τουλάχιστον δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Ντάρεν με τον αδελφό του Εβαν, είναι ένας από τους διευθυντές του κεφαλαιουχικού-επενδυτικού ταμείου που ίδρυσε ο πατέρας του, του Metropoulos and Co., και δραστηριοποιείται στην εξαγορά εταιριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και όταν τις παίρνουν στα χέρια τους κυριαρχούν.