Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

 
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Ενημερώθηκε: 26/09/22 - 22:21

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως έκανε γνωστό μέσα από τα social media έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης αφού επιτήδειοι χρησιμοποίησαν το όνομά του σε διαφημίσεις για επενδύσεις «Bitcoin».

Ο παρουσιαστής το ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 εξηγώντας αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν ενώ ταυτόχρονα θέλησε να προειδοποιήσει τους χρήστες που πιθανόν εξαπατήθηκα.

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Έμεινα έκπληκτος γιατί είδα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μου τηλεφώνησαν και μου στείλανε μήνυμα πολλοί άνθρωποι αν είναι αλήθεια αυτό. Ότι έχω κερδίσει τόσα πολλά χρήματα, γιατί αυτό έγραφε η διαφήμιση, ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβγαλε πάρα πολλά χρήματα από αυτά τα κρυπτονομίσματα» δήλωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Εγώ είχα μείνει άναυδος γιατί ήταν τόσο συγκλονιστικό το πόσο εύκολα θα μπορούσε να παρασυρθεί κάποιος γιατί ήταν φοβερά εντυπωσιακό αυτό που κάνανε. Αμέσως βγήκα στο ραδιόφωνο το πρωί και είπα ότι αυτό είναι ψέμα. Ανέβασα και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram αν μην πιστέψουν αυτή τη διαφήμιση. Πήρα και τηλέφωνο αν μιλήσω με υπεύθυνους για να βρούμε που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να κάνω μήνυση» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ