Ο Λυκουρέζος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στη ξέφρενη ζωή της Νατάσας Καλογρίδη και τη χώρισε

Ο Λυκουρέζος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στη ξέφρενη ζωή της Νατάσας Καλογρίδη και τη χώρισε
Ενημερώθηκε: 10/08/18 - 13:18

Άδοξα έληξε η πιο πολυσυζητημένη σχέση του 2018,  Νατάσας Καλογρίδη - Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Μια σχέση που προκάλεσε πολλά σχόλια του 5-6 μήνες που διήρκησε και περισσότερα τις τελευταίες ημέρες που έγινε γνωστός ο χωρισμός.

Τους γλωσσόφαγαν ή απλώς δεν ταίριαζαν; 

Δημοσιεύματα θέλουν τη Νατάσα να είναι εξοργισμένη με την οικογένεια του γνωστού δικηγόρου και ειδικότερα την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου, οι οποίες δεν έκρυψαν ποτέ την δυσαρέσκειά γι' αυτή τη σχέση. Όμως...

Όπως όμως αναφέρει στην Espresso άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν εκείνος που επιδίωξε να διακόψουν τη σχέση τους, καθώς αδυνατούσε ν' ανταπεξέλθει στη ξέφρενη ζωή της Νατάσας Καλογρίδη.

"Μοιραία, κάθε φορά που ο Αλέξανδρος της έλεγε ότι δεν μπορούσε να τη συνοδεύεσει σε κάποια κοσμική έξοδο, εκείνη εκνευριζόταν και ξεσπούσαν καβγάδες μεταξύ τους", αποκάλυψε το ίδιο πρόσωπο, επισημαίνοντας πώς αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε από την αρχή της σχέσης τους, με τον δικηγόρο συνήθως να κάνει πίσω για να μη της χαλάσει το χατίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πώς τον τελευταίο καιρό οι κοινές έξοδοί του είχαν αραιώσει, ενώ οι φήμες περί χωρισμού άρχισαν να κυκλοφορούν όταν εκείνος ταξίδεψε στγ Χίο για ένα γάμο φίλων του, ενώ η εκείνη έμεινε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το κανάλι της στο YouTube.