ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο Jigsaw συναντά το Orient Express (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο Jigsaw συναντά το Orient Express (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 09/11/17 - 15:59

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένας κάπως... ταλαιπωρημένος Τζόνι Ντεπ παίζει τον Ηρακλή Πουαρό σε ένα γεμάτο με διάσημους ηθοποιούς Orient Express, που όμως δεν υπόσχονται πολλά, την ώρα που μαθαίνουμε ότι ο Jigsaw είναι ζωντανός... Αυτές είναι οι δύο ταινίες που θα κόψουν εισιτήρια αυτή την εβδομάδα.

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές: Ο Ηρακλής Πουαρό καλείται να λύσει το αίνιγμα της δολοφονίας ενός μυστηριώδους επιχειρηματία που γίνεται μέσα στο πολυτελές τρένο με προορισμό το Καλέ. Καθένας από τους επιφανείς επιβάτες του «Οριάν Εξπρές» κρύβει τους δικούς του λόγους για να θεωρηθεί ύποπτος.

Saw: Legacy: Ενώ κάποιοι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι υπομένουν τα βασανιστήρια ενός αόρατου τιμωρού που τους ζητά να ομολογήσουν τα εγκλήματά τους, τα ακρωτηριασμένα πτώματα που φτάνουν στο νεκροτομείο οδηγούν την αστυνομία στην απίστευτη διαπίστωση πως ο Τζον Κράμερ, γνωστός και ως Τζίγκσο, είναι ζωντανός.

Μια Χαρούμενη Οικογένεια: Οι Γουίσμποουν είναι μια τετραμελής οικογένεια με διαρκείς καθημερινούς τσακωμούς, τα μέλη της οποίας μετατρέπονται σε τέρατα (βαμπίρ, λυκάνθρωπος, μούμια και τέρας του Φρανκενστάιν) από μια κακιά μάγισσα. Αιχμάλωτοι του Κόμη Δράκουλα, αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να βρουν τρόπο να ξαναγίνουν μια φυσιολογική, αγαπημένη οικογένεια.

Όταν ο Μαρξ Συνάντησε τον Ένγκελς: Εξόριστος στο Παρίσι του 1844 μαζί με τη σύζυγό του Τζένι, ο 26χρονος Καρλ Μαρξ συναντά τον γιο εργοστασιάρχη Φρίντριχ Ένγκελς. Είναι η αρχή μιας επαναστατικής φιλίας που θα οδηγήσει, ύστερα από τέσσερα χρόνια, στη συγγραφή του «Κομμουνιστικού Μανιφέστου».

Οι Γάτες της Κωνσταντινούπολης: Η καθημερινότητα της τούρκικης μεγαλούπολης μέσα από την ιστορία μερικών από τις γάτες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Greek Animal Rescue: «Αδέσποτες» ιστορίες (BINTEO)