Παντρεύεται η «Ιουλία» της σειράς «Η γη της ελιάς»

 
Οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη εκτός συνόρων ...

Ενημερώθηκε: 27/12/22 - 14:17

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου παντρεύεται! Η «Ιουλία» της σειράς «Η γη της ελιάς» πόσταρε φωτογραφία με τον σύντροφό της και έδειξε τα δαχτυλίδια τους αποκαλύπτοντας πως επισημοποίησαν τη σχέση τους.«Is All About Love PER SEMPRE Σε αγαπώ. Christmas, The most wonderful time of the year!

Οι άνθρωποι πάντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι.. από μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων κ πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου και άνδρα της ζωής μου.

Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια. Απ’ την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπό σου.

-όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα- με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά.

Είναι μαγικό. Τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει κ η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής. Buon Natale con amore e felicità nel cuore.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας κ το χρόνο σας να μοιραστείτε παντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη κ ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας».

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ