Ποιος πρώην παίκτης του Survivor μπήκε στο Nomads για 50.000 ευρώ

Ποιος πρώην παίκτης του Survivor μπήκε στο Nomads για 50.000 ευρώ
Ενημερώθηκε: 08/11/18 - 11:20

Όπως όλοι γνωρίζουμε παίκτες που έχουν λάβει μέρος στα Survivor 1 και 2 έχουν μπει ήδη στο Nomads και σήμερα το βράδυ θα τους δούμε να αγωνίζονται στις τοποθεσίες της Μαδαγασκάρης.

Πρόκειται για τους Στέλιο Χανταμπάκη, Γιάννη Σπαλιάρα, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Νάσο Παπαργυρόπουλο, Ορέστη Τσανγκ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ντάρια Τουρόβνικ και Μαριάννα Καλλέργη.

Η Ειρήνη Κολιδά σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι έγινε και στην ίδια πρόταση να φύγει για Μαδαγασκάρη λέγοντας: «Το χρηματικό ποσό που μου πρότειναν από τον ΑΝΤ1 για να πάω στο Nomads ήταν άκρως δελεαστικό».

Με αφορμή τη δήλωσή της Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι ένας από τους Survivors θα εισπράξει το ποσό των 50.000 ευρώ μόνο για την συμμετοχή του.  

«Τα μικρά ονόματα θα παίρνουν από τρεις με τέσσερις χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και το μεγάλο όνομα, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας που το ξέρω καλά οκτώ χιλιάδες την εβδομάδα. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – το ξέρω πολύ καλά- είτε κάτσει μία εβδομάδα είτε περισσότερο, θα πάρει 50 χιλιάδες ευρώ», είπε.