Ράνια Τζίμα: «Έχασα την ακοή από το ένα μου αυτί λόγω άγχους»

Ράνια Τζίμα: «Έχασα την ακοή από το ένα μου αυτί λόγω άγχους»
Ενημερώθηκε: 14/09/21 - 16:18

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ράνια Τζίμα σε συνέντευξή της.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχασε την ακοή από το ένα αυτί της λόγω άγχους. «Κάποια στιγμή έπαθα ένα σοβαρό αυτοάνοσο και έχασα την ακοή από το ένα μου αυτί λόγω άγχους. Όταν έπαθε το μεγάλο κρασάρισμα η Κύπρος έκανα Υπουργείο Ανάπτυξης. Ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα ότι δεν ακούω από το ένα αυτί. Συνέχισα να δουλεύω κουφή εντελώς. Χωρίς πόνο.

Αφού έχουν περάσει 15 μέρες είπα να πάω στον γιατρό. Κάνουμε τον ακουόγραμμα, στην ευθεία, τίποτα. Ο γιατρός μου είπε ότι κατά συντριπτική πιθανότητα είναι μη αναστρέψιμο. Κάναμε αγωγή και κερδίσαμε ένα 20%. Μου είπαν ότι είναι νευρολογικό το ζήτημα, το ακουστικό νεύρο καταστράφηκε. Αυτό χτυπάει και στο μάτι. Μου είπαν ότι θα μπορούσα να ξυπνήσω και να μην βλέπω», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Και πρόσθεσε: «Βίωσα αμφισβήτηση στη δουλειά μου επειδή είμαι γυναίκα. Μπορεί να ήταν ένα βλέμμα. Δίνω τις μάχες μου». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. «Η περίοδος που ο Γαβριήλ ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ήταν “υγιεινός περίπατος” για τη σχέση μας. Εκείνος έπρεπε να τραβήξει τον δρόμο του και πολύ καλά έκανε και εγώ συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου. Σε πάει το συναίσθημα».

Όσο για τη ζωή με τη κορούλα τους είπε: «Η Ελένη ακόμα κοιμάται μαζί μας και είναι 5, οπότε συνήθως ξυπνάω με την κόρη μου πάνω μου. Το ρόλο του αυστηρού έχει ο Γαβριήλ. Εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη. Εκείνη με έπεισε ότι μπορώ να τα καταφέρω να κάνω δεύτερο παιδί. Δυσκολεύομαι να πάω στη Θεσσαλονίκη μετά την απώλεια της μητέρας μου. Δεν είναι κάτι που επιδιώκω. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια υγείας οπότε έπρεπε να τον προσέξουμε. Δεν έχω αδέλφια γι’ αυτό λέω να κάνω δεύτερο παιδάκι».

Πηγή: Espresso