Ρόλος έκπληξη για τον Άκη Πετρετζίκη

Ρόλος έκπληξη για τον Άκη Πετρετζίκη
Ενημερώθηκε: 07/09/19 - 14:48

Ο Άρης Πετρετζίκης, ο οποίος κατάφερε να αξιοποιήσει τόσο καλά τον τίτλο του νικητή του Master Chef και πλέον αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους κι επιτυχημένους σεφ στη χώρα μας, θα συμμετάσχει ως κριτής σε διάσημο σόου μαγειρικής του BBC!

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram, θα λάβει μέρος στη μαγειρική εκπομπή «Ready, Steady, Cook», που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One.

Πρόκειται για μια εκπομπή που είχε παρουσιάσει και ο ίδιος στον Alpha και είχε κάνει πρώτη φορά την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση στο Mega, με τον τίτλο «Στην κουζίνα ολοταχώς», με τον Ηλία Μαμαλάκη.

«Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Θα πάρω μέρος στη μαγειρική εκπομπή “Ready Steady Cook”, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One!» έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

Τα γυρίσματα για τη βρετανική τηλεόραση θα γίνουν παράλληλα με αυτά για την εκπομπή του στον Alpha «Kitchen Lab», η οποία συνεχίζεται ακόμα μία σεζόν, ενώ την ίδια ώρα ο σεφ «τρέχει» τα βιβλία μαγειρικής του, όπως και το e-shop του.

Πηγή: Espresso