Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους

 
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους

Ενημερώθηκε: 04/10/22 - 20:24

Στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, προκείμενου να λύσουν τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή των δύο παιδιών τους.

Ο τραγουδιστής φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών και έτσι το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια, καθώς η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Πρώτη έφτασε στα δικαστήρια η Σίσσυ Χρηστίδου, συνοδευόμενη από την κουμπάρα και καλή της φίλη, Χριστίνα Κοντοβά, ενώ ακολούθησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όπως είναι γνωστό, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης παντρεύτηκαν στις 16 Αυγούστου 2009, ενώ στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Στις 13 Αυγούστου 2008 γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Φίλιππος-Ραφάηλ ενώ, στις 31 Αυγούστου 2013 γεννήθηκε ο δεύτερος τους γιος, Μιχαήλ-Άγγελος.

Σύμφωνα ωστόσο με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ