Σοκ! Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια δίνει «μάχη» με το Αλτσχάιμερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ! Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια δίνει «μάχη» με το Αλτσχάιμερ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 31/07/17 - 14:09

Δύσκολες στιγμές περνά η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα δίνει καθημερινή «μάχη» με το Αλτσχάιμερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Χριστιάνα με τις μεγάλες επιτυχίες του '70 και του '80 δίνει τη δική της μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η τραγουδίστρια με το ιδιαίτερο στυλ αν και τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει τραγουδήσει αρκετές γνωστές επιτυχίες, όπως τα: Φώτα κι άλλα φώτα, Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε, Τι να μας κάνει η νύχτα, Μίλα μου και άλλα..

Όπως εξομολογείται παλιός συνάδελφος της τραγουδίστριας, στην εφημερίδα και τον Αλκίνοο Μπουνιά: «Εδώ και πολύ καιρό η Χριστιάνα έχει εξαφανιστεί από όλους μας και δεν απαντάει στα τηλέφωνα».

Σε όσους έχει απευθυνθεί για να μάθει νέα της παίρνει πάντα την ίδια απάντηση: «Η Χριστιάνα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν από τους παλιούς φίλους και συναδέλφους της, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει».

Όπως γράφει η εφημερίδα, στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας αλλά και βουλευτής της ΝΔ.