Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες
Ενημερώθηκε: 18/11/17 - 12:53

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει στους τηλεοπτικούς δέκτες με τον σεφ της Πέτρο Συρίγο να αποκαλύπτει τι συμβαίνει όταν οι κάμερες δεν καταγράφουν. Μίλησε για το πώς κατάφερε να βρεθεί στο δυναμικό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και για το άγχος της δουλειάς στη τηλεόραση όταν δουλεύεις με ένα τόσο μεγάλο όνομα.

 «Δεν μπαίνεις έτσι άνετα μέσα στην εκπομπή. Περνάς από διάφορα κάστινγκ Δηλαδή θα σε δοκιμάσουν, θα δούνε τις συνταγές σου, θα δοκιμάσει η Ελένη, η οποία ξέρει πάρα πολύ καλά από φαγητό, για αυτό σου λέω δεν περνάς τόσο απλά. Γενικά κάναμε κάποια κάστινγκ, κάποιες δοκιμές και πέρασα. Η Ελένη στις γεύσεις δεν πιάνεται. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά από φαγητό και εγώ τις έκανα σπιτικά φαγητά. Δεν έκανα ούτε γκουρμέ, ούτε ιδιαίτερες γεύσεις, αυτά που θέλει μια νοικοκυρά να δει και θεωρώ ότι έπιασε» αναφέρει ο ίδιος.

Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΙ

«Η σχέση μου με την Ελένη είναι πάρα πολύ καλή, δεν περίμενα να είναι τόσο καλή, από την αρχή, από την πρώτη στιγμή που την είδα ήταν τόσο φιλική μαζί μου, ένιωσα σαν να με αγκάλιασε. Όλη η ομάδα της εκπομπής. Εγώ είμαι τόσο φρέσκος σε όλο αυτό που δεν μπορώ να έχω άποψη για τα νούμερα, αν κάνει καλά νούμερα ή δεν κάνει. Δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια. Εγώ απλά βρίσκομαι εκεί την ώρα που είναι να βγω και περνάω πάρα πολύ ωραία.

Η Ελένη δεν μας μεταδίδει άγχος για τα νούμερα. Με το που κλείνουν οι κάμερες και πάμε σε διάλειμμα, εκεί είναι που μας δίνει «ενέσεις» και περνάμε πάρα πολύ όμορφα», λέει ο Πέτρος Συρίγος.

ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΙ ΜΙΝΑΖ