Τελικός Nomads: Η επίσημη ανακοίνωση του Ant1 για τον Γιώργο Μαυρίδη που μας άφησε άφωνους

 
Τελικός Nomads: Η επιστολή του Ant1 για τον Γιώργο Μαυρίδη που προκαλεί ανατριχίλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 23/12/17 - 09:10

Nomads: Στο τελευταίο επεισόδιο του πετυχημένου παιχνιδιού επιβίωσης του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο μπήκε στο reality.

Ο γνωστός tattoo artist αποκάλυψε τη συμφωνία του με το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο, όταν του έγινε η πρόταση για το παιχνίδι. Όπως εξομολογήθηκε, για να μπει στο παιχνίδι, ζήτησε η αμοιβή του, να πάει για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Nomads 

«Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το (...) Μου έγινε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Μετά από δύο μέρες πήγα στο γραφείο του κυρίου Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα. Τους είπα να κάνουν αυτό και θα μπω. Χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε σε αυτό», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΔΕΣ

Και πράγματι, τα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης, τα επιβεβαίωσε επίσημα ο ANT1, με μία επιστολή που έγραφε αναλυτικά την συμφωνία που είχε κάνει με τον Γιώργο Μαυρίδη αφήνοντας μας άφωνους!

Η ανακοίνωση έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.
Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών.
Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν.»

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης: