Θανατηφόρες ατάκες Γερμανού για τη νέα επαγγελματική πορεία της Σπυροπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επαγγελματική στροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν πέρασε απαρατήρητη από την Ναταλία Γερμανού και τον Πέτρο Κουσουλό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 05/11/17 - 17:47

Καινούργια καριέρα και επαγγελματική στροφή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς πλέον αναμένει να διοριστεί ως καθηγήτρια σε λύκειο στην Αργυρούπολη.

Τυπικά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα γιατί ολοκληρώνει την πρακτική της για να λάβει το πτυχίο της. Ειδικότερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πηγαίνει στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης για να διδάσκει του μαθητές του σχολείου.Μάλιστα πριν από λίγες μέρες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το νέο της ξεκίνημα με μια ανάρτηση στα Instagram Stories. 

spyropoyloy

Ακόμα όμως κι έτσι, δεν πέρασε απαρατήρητη από την Ναταλία Γερμανού και τον Πέτρο Κουσουλό, οι οποίοι κυριολεκτικά σατίρισαν τη νέα επαγγελματική καριέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου , με ατάκες και ανέκδοτα μπλακ χιούμορ.Το κρεσέντο με τις ατάκες το ξεκίνησε αρχικά η Ναταλία Γερμανού:

«Φαντάσου να είσαι εσύ φίλε τώρα που με βλέπεις, να είσαι αγόρι, να είσαι 16 χρονών, στην εφηβεία, στα ντουζένια σου, να έχεις αυτές τις ορμόνες, να ρέει η ταυρίνη μέσα σου και να μπαίνει στην τάξη το πλάσμα αυτό, το ξανθό, το αιθέριο, η οποία από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη. Η Κωνσταντίνα είναι σέξι ακόμα κι αν φοράει ζιβάγκο και τζιν», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ο Πέτρος Κουσουλός, από την πλευρά του, τόνισε με μπόλικη δόση χιούμορ: «Εγώ ξέρω ότι το μάθημα κύλησε ομαλά και ότι οι μαθητές πήραν πάρα πολύ δουλειά για το σπίτι».

Δείτε το βίντεο: