Τζένιφερ Άνιστον - Αντζελίνα Τζολί μαζί!

 
Τζένιφερ Άνιστον - Αντζελίνα Τζολί μαζί!

Ενημερώθηκε: 06/01/18 - 09:36

«Βόμβα» στο Χόλυγουντ ήταν η ανακοίνωση της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ για τις τελευταίες προσθήκες στους παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς στις Χρυσές Σφαίρες 2018. Ανάμεσα σε αυτές οι πρώην "αντίζηλες" και σύντροφοι του Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον και Αντζελίνα Τζολί, οι οποία θα παρευρεθούν στον ίδιο χώρο, την ίδια βραδιά!

Χρυσές Σφαίρες

Πέρα από τις δύο star ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των Έλεν Μίρεν και Έμα Στόουν που θα τιμήσουν τη βραδιά γένος θηλυκού. Σε αυτές τις που θα γίνουν στον απόηχο των σκανδάλων της κουλτούρας βιασμού τα κινήματα #MeToo και Time's Up θα έχουν την τιμητική τους φέρνοντας τις γυναίκες στο προσκήνιο της βιομηχανίας του θεάματος.

Η 'Ανιστον έκανε δωρέα 500.000 δολάρια στην εκστρατεία TimeFor GoFundMe με τα χρήματα να πηγαίνουν ως οικονομική βοήθεια για νομική υποστήριξη σε άνδρες και γυναίκες που υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση, επίθεση ή παρενόχληση στη δουλειά - ανεξάρτητα από τη βιομηχανία στην οποία εργάζονται όλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Νάταλι Πόρτμαν: Έφτιαξε Instagram και κηρρύσει πόλεμο!

Από την πλευρά της η Τζολί ήταν μεταξύ των δεκάδων ηθοποιών που μίλησαν δημόσια εναντίον του έκπτωτου βασιλιά του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν στους New York Times.

Επιπλέον το κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες θα είναι μαύρο. "Αυτή είναι μια στιγμή αλληλεγγύης, όχι μια στιγμή της μόδας" σχολίασε η ηθοποιός και παραγωγός Εύα Λογκόρια για την πρωτοβουλία των αποκλειστικά μαύρων εμφανίσεων στο χαλί.