Ζέτα Μακρυπούλια: Ποια ερώτηση δεν θέλει να της κάνουν

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποια ερώτηση δεν θέλει να της κάνουν
Ενημερώθηκε: 08/11/18 - 14:31

Ζέτα Μακρυπούλια:  Η ηθοποιός και παρουσιάστρια σε όλη την πορεία της καριέρας της έχει δεχθεί κριτική από τα μέσα για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Κ» της Καθημερινής  και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει φτάσει σε σημείο να θέσει όρους στις συνετεύξεις.

«Δεν είναι τόσο εύκολο, πιστέψτε με. Με τον σύντροφό μου δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις – πέρα από το να πάμε μαζί σε μια πρεμιέρα, για παράδειγμα. Στις συνεντεύξεις πάντα έβαζα όρο να μην υπάρξει ερώτηση για τα προσωπικά μου. Και κάποιοι συνάδελφοί σας πήγαιναν πλαγίως. Με ρωτούσαν την άποψή μου για τις σχέσεις ή για τον έρωτα, για παράδειγμα, και μετά έβλεπα τίτλους προσαρμοσμένους στη δική μου ζωή. Ήταν ένας πόλεμος στον οποίο δεν μπορούσα με τίποτα να νικήσω. Οπότε έχω πια σχεδόν κόψει τις συνεντεύξεις, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όπως η δική σας.»

Στην ερώτηση αν η ομορφιά ανοίγει ή κλείνει πόρτες, η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε:

«Όσο εύκολα τις ανοίγει τόσο εύκολα τις κλείνει, γιατί δεν αρκεί. Ειδικά στο θέατρο, μόνο με την ομορφιά δεν μπορείς να σταθείς. Εγώ ποτέ δεν πάτησα πάνω της, γιατί δεν πίστευα ότι είμαι ιδιαίτερα όμορφη».