Άγριες Μέλισσες (23/1): Δείτε το νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί και θα φέρει μπελάδες στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες (23/1): Δείτε το νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί και θα φέρει μπελάδες στο Διαφάνι
Ενημερώθηκε: 22/01/20 - 23:32

Άγριες Μέλισσες (23/1): Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στο Διαφάνι, της Σμαρώς, μιας Πολίτισσας πραματευτού που ξέρει να λέει τη μοίρα, θα προκαλέσει νέους μπελάδες στο χωριό.

Αναλυτικά στο επεισόδιο της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου θα δούμε: 

Ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και να φύγουν, αλλά η Μυρσίνη δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια, προς έκπληξη όλων. Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. 

Κι ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα, ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά. Ο Κλεομένης βρίσκει την ευκαιρία να δείξει στον πεθερό του πως έχει τα προσόντα να τον βοηθήσει. Θα δεχτεί ο Δούκας ν’ ακολουθήσει το σχέδιό του;

Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Θα υπερισχύσουν τα αισθήματά του για την Ελένη ή το ηθικό χρέος απέναντι στη γυναίκα του; 

Η Δρόσω βρίσκεται στριμωγμένη από τον Κωνσταντή, που για μια ακόμα φορά την προσεγγίζει ερωτικά. Θα ξαναζήσει τις ίδιες στιγμές που έζησε με τον Σέργιο, τη νύχτα του γάμου του; Η Σμαρώ, μια Πολίτισσα πραματευτού, έρχεται στο χωριό, μόνο που η παρουσία της εκεί θα ξεσηκώσει μεγάλους μπελάδες για τις αδερφές Σταμίρη.