Άγριες μέλισσες: Το μέλλον των ζευγαριών στον τρίτο κύκλο!

Ποιοι θα μείνουν μαζί και ποιοι θα είναι χώρια; Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τα αγαπημένα ζευγάρια και την πορεία τους στον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1.
Ενημερώθηκε: 18/07/21 - 18:31

Άκρως ανατρεπτικός προβλέπεται να είναι ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Οι αδελφές Σταμίρη στον δεύτερο κύκλο της σειράς ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Η Ελένη έκανε τα πάντα προκειμένου οι αδελφές της να φιλιώσουν ξανά και να ζήσουν όπως παλιά ενωμένες και αγαπημένες. Και στο τέλος τα κατάφερε. Ασημίνα και Δράσω έδωσαν προτεραιότητα στην ευτυχία του μικρού Σέργιου και άφησαν στο παρελθόν τη μεταξύ τους έχθρα. Ωστόσο, δεν είναι πια το ίδιο ευτυχισμένες στην προσωπική τους ζωή.

Από τη μία ο Νικηφόρος δεν μπόρεσε να συγχωρέσει την Ασημίνα που συμμετείχε και είχε εμπλοκή στον φόνο του αδελφού του, Σέργιου, και από την άλλη η Δρόσω με τον Κωνσταντή διαλύθηκαν όταν βγήκαν στο φως ένα ένα τα θανάσιμα και ένοχα μυστικά τους. Μόνο η Ελένη κατάφερε να βρει τελικά την ευτυχία στο πλευρό του Λάμπρου. Και η αρχή του νέου κύκλου θα τους βρει μαζί, να προσπαθούν να χτίσουν τη ζωή τους ξανά μετά τον άδικο θάνατο της Ανέτ και του Μιλτιάδη. Όμως, το ζευγάρι θα ταλαιπωρηθεί και πάλι αρκετά.

Οι πολιτικές εξελίξεις με τη χούντα θα χτυπήσουν και το Διαφάνι και η Ελένη με τον Λάμπρο θα αναγκαστούν να περάσουν δύσκολες στιγμές, μακριά ο ένας από τον άλλον. Ακόμη, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ένας άντρας από το παρελθόν της Ελένης πρόκειται να επιστρέψει στο Διαφάνι και να τους αναστατώσει.

Και αυτός ο άντρας δεν είναι τυχαίος. Είναι κάποιος που το διάστημα που ο Λάμπρος έλειπε για αρκετά χρόνια εκείνος ήταν μαζί με την Ελένη και έτρεφε για εκείνη έντονα συναισθήματα. Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα συνεχίσουν να παλεύουν με τα συναισθήματα τους, αλλά και με τις νέες προκλήσεις που θα συναντήσουν. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή τους και τα διλήμματα και για τους δύο θα είναι μεγάλα. Όσο κι αν αγαπούν ο ένας τον άλλον, γνωρίζουν καλά πως είναι 'πια δύσκολο να είναι μαζί. Από την άλλη, ο Νικηφόρος μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, έχει ηρεμήσει και κάνει βήματα προκειμένου να καταφέρει να συγχωρήσει την Ασημίνα. Άλλωστε, ποτέ δεν αρνήθηκε πως είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής του..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ