«Ανάσα» για τον ΑΝΤ1 η τρίτη θέση-Διαψεύδονται οι φήμες για παραίτηση του Τζώρτζη Ποφάντη

Και επισήμως ο ΑΝΤ1 διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα παραίτησης του διευθυντή προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη
Ενημερώθηκε: 20/11/18 - 03:22

Και επισήμως ο ΑΝΤ1 διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού Τζώρτζη Ποφάντη. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες ότι ο κ. Ποφάντης ήθελε να παραιτηθεί, καθώς φερόταν πιεσμένος, από την κατάσταση που επικρατούσε στο κανάλι. Με την διάψευση αυτή ο ΑΝΤ1 κλείνει αυτόν τον κύκλο της φημολογίας γύρω από τον Τζώρτζη Ποφάντη.

Πάντως τα πράγματα στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται ότι αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα καθώς η τηλεθέαση έχει παρουσιάσει σημάδια ανάκαμψης. Βέβαια δεν μπορεί ακόμα κάποιος να μιλήσει για ικανοποίηση από τα νούμερα, αλλά είναι σημαντικό, ότι ο σταθμός σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση.

Βέβαια η μεγάλη μάχη αρχίζει τώρα, καθώς θα πρέπει ο σταθμός, στο δεύτερο μισό της σεζόν από τις αρχές του νέου έτους, να κτυπήσει τον ΣΚΑΪ και τον ALPHA, που καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Στον ΑΝΤ1, σημαντική βοήθεια στην μάχη αυτή, θεωρούν τις νέες εκπομπές, που αναμένεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα, όπως αυτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.